Energique - Voer uw hond kerngezond!

Rauwe, natuurlijke, complete vleesvoeding vol vitamines en mineralen. Puur vlees van rund en kip, aangevuld met granen, groenten, oliƫn en vetten. Aan alle producten van Energique is zalmolie toegevoegd.

Energique is verkrijgbaar in 4 kwaliteiten (volwassen hond, pup, werkhond en speciaal), elk in 750g., 3kg. en 12kg. verpakkingen.

Energique voor volwassen honden

Energique voor volwassen honden kan vanaf de leeftijd van ongeveer 10 maanden (kleine en middelgrote rassen) 12 maanden (grote rassen) gevoerd worden.

Voor meer informatie, klik op de foto.

Energique voor pups

Pups groeien in een paar maanden van enkele onsjes tot soms tientallen kilo's. Een uitgebalanceerde verse vleesvoeding geeft een optimale start voor een gezond leven.

Voor meer informatie, klik op de foto.

Energique voor werkhonden

Omdat werkhonden een andere voedingsbehoefte hebben dan een 'doorsnee' huishond, is er een speciaal soort voer voor ontwikkeld dat de bloedsuikerspiegel op peil houdt. Deze voeding bevat meer koolhydraten, extra rauw rood vlees en vet.

Voor meer informatie, klik op de foto.

Energique speciaal voor honden met huid- en/of darmklachten

Energique Speciaal is een vleesvoeding voor honden met huid - en of darmproblemen. Gebleken is dat honden met darmproblemen na acht weken Energique Speciaal geen diarree meer hebben.

Voor meer informatie, klik op de foto.

Energique hondenworst, complete houdbare vleesmaaltijd

Op vakantie? Neem Energique hondenworst mee als alternatief voor vers.

Voor meer informatie, klik op de foto.

Over ons

Dinapet is groothandel in honden- en kattenvoeding. Wij verdelen ons eigen merk van brokken en diepvriesproducten alsook producten van Haaks Barf en Energique

Contacteer ons

 

Adres:Zwarte Braak 3, 2260 Westerlo
Magazijn:Dikberd 34 hal 11b, 2200 Herentals
Telefoon: +32485/02.89.36
E-mail: info@dinapet.be